Husk - vi har alltid fri frakt ved ordre over kr 1500,- !!!!

Kyocera

Romteknologien har inntatt kjøkkenet!

Japanske Kyocera produserer skrivere, bremseskiver til Ferrari , bunnplater til romfarttøy og nå til og med kniver!

I 1984 introduserte Kyocera den første keramiske kniven, og de er verdens største produsent av akkurat keramiske kvalitetskniver. Materialet de bruker er det nest hardeste materialet i verden - kun slått av diamanten. Dette gjør knivene sylskarpe. Kyocera står for Kyo (Kyoto) og Cera (Ceramics) 

Kyocera sin mandolin har blitt markedsledende pga sin skarphet og at den er så lett, dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskin og er fortsatt like skarp.

Hvorfor Kyocera?

  • Avgir ikke smak eller metallspon i maten - de oksiderer heller ikke.
  • Passer utmerket til det meste (grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt)
  • 10 ganger hardere enn stål og opprettholder skarpheten i flere år.
  • Håndslipt ned til en tykkelse på 0,5mm
  • Elegant design som tar seg godt ut på ethvert kjøkken.
  • Tåler oppvaskmaskin !
NB: Ved normalt bruk vil det ikke være behov for å slipe knivene før etter 3-5 år. Når knivene må slipes egner Kyocera sin egen diamantsliper seg utmerket, og knivene vil oppnå en skarphet som holder i nye 3-5 år. Se relaterte produkter for Kyocera sin egen diamantsliper.

Kyocera

Sorter etter:
{"id":8786686930,"title":"Kokkekniv Delux, 16 cm keramisk blad, Proff med trehåndtak","handle":"deluxe-proff-16cm-kyocera","description":"\u003cp\u003eNå snakker vi størrelse - En sylskarp 16 cm lang keramisk kniv fra Kyocera. Passer til alt, og ser fantastisk ut. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eSkaftet er av tre og bladet er av zirconiumoksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! For å få den svarte fargen er det tilsatt karbon.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eIkke vask i oppvaskmaskinen ettersom tre skaftet ikke tåler dette. \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner 2014!  \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkes keramikknivene med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er deres hardhet. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e","published_at":"2017-01-30T19:57:00+01:00","created_at":"2017-01-30T19:59:00+01:00","vendor":"Kyocera","type":"Kjøkkenutstyr","tags":["Chef","Frukt","Fruktkniv","Grønnsakser","Grønnsakskniv","Høyteknologi","Kategori_Kniver","Keramisk","Kniv","Knivdesign","Kokk","Kokkekniv","Lengde_13cm til 16cm","Matlaging","Pris_2000kr +","Skarpekniver","Skjæring","Universalkniv"],"price":257500,"price_min":257500,"price_max":257500,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":29782756370,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"JPN-160BK","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"Kokkekniv Delux, 16 cm keramisk blad, Proff med trehåndtak","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":257500,"weight":362,"compare_at_price":null,"inventory_quantity":1,"inventory_management":"shopify","inventory_policy":"continue","barcode":"4960664673964"}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-160BK__red_dot_award_winner_2014.jpg?v=1527183962","\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/Red_dot_1a7ecc53-303c-4fba-965b-5f66bd674ffa.png?v=1527183962"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-160BK__red_dot_award_winner_2014.jpg?v=1527183962","options":["Title"],"content":"\u003cp\u003eNå snakker vi størrelse - En sylskarp 16 cm lang keramisk kniv fra Kyocera. Passer til alt, og ser fantastisk ut. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eSkaftet er av tre og bladet er av zirconiumoksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! For å få den svarte fargen er det tilsatt karbon.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eIkke vask i oppvaskmaskinen ettersom tre skaftet ikke tåler dette. \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner 2014!  \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkes keramikknivene med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er deres hardhet. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e"}
Kokkekniv Delux, 16 cm keramisk blad, Proff med trehåndtak - R8 Design

Kokkekniv Delux, 16 cm keramisk blad, Proff med trehåndtak

2.575,00 kr

Nå snakker vi størrelse - En sylskarp 16 cm lang keramisk kniv fra Kyocera. Passer til alt, og ser fantastisk ut. Skaftet er av tre og bladet er av zirconiumoksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! For å få den svarte fargen er det tilsatt karbon.Bladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager. Ikke vask i oppvaskmaskinen...


Mer info
{"id":8786688786,"title":"Kokkekniv Delux, 18 cm keramisk blad med trehåndtak, fra Kyocera","handle":"deluxe-santoku-14cm-kyocera","description":"\u003cp\u003eNå snakker vi størrelse - En sylskarp 18 cm lang keramisk kniv. Passer til alt, og ser fantastisk ut. Denne kniven har perfeksjon og balanse i fokus. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eSkaftet er av tre og bladet er av zirconium oksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Kokkekniv\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* 18 cm svart zirconia blad\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Trehåndtak\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003e\u003cspan style=\"color: #ff0000;\"\u003e\u003cstrong\u003eIkke\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e vask i oppvaskmaskinen ettersom treskaftet ikke tåler dette. \u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner 2014!  \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkes keramikknivene med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er deres hardhet. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e","published_at":"2017-06-22T21:02:00+02:00","created_at":"2017-01-30T20:00:16+01:00","vendor":"Kyocera","type":"","tags":["Chef","Frukt","Fruktkniv","Grønnsaker","Høyteknologi","Kategori_Kniver","Keramisk","Kniv","Knivdesign","Kokk","Kokkekniv","Lengde_13cm til 16cm","Pris_2000kr +","Skarpekniver","Skjæring","Universalkniv"],"price":275000,"price_min":275000,"price_max":275000,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":29782782546,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"JPN-180BK","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"Kokkekniv Delux, 18 cm keramisk blad med trehåndtak, fra Kyocera","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":275000,"weight":445,"compare_at_price":null,"inventory_quantity":1,"inventory_management":"shopify","inventory_policy":"continue","barcode":"4960664673995"}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-160BK__red_dot_award_winner_2014_254bce17-ac60-40cc-b82a-9489586acef3.jpg?v=1527183962","\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/Alle_Japan_Kopi.jpg?v=1527183962"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-160BK__red_dot_award_winner_2014_254bce17-ac60-40cc-b82a-9489586acef3.jpg?v=1527183962","options":["Title"],"content":"\u003cp\u003eNå snakker vi størrelse - En sylskarp 18 cm lang keramisk kniv. Passer til alt, og ser fantastisk ut. Denne kniven har perfeksjon og balanse i fokus. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eSkaftet er av tre og bladet er av zirconium oksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Kokkekniv\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* 18 cm svart zirconia blad\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Trehåndtak\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003e\u003cspan style=\"color: #ff0000;\"\u003e\u003cstrong\u003eIkke\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e vask i oppvaskmaskinen ettersom treskaftet ikke tåler dette. \u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner 2014!  \u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkes keramikknivene med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er deres hardhet. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e"}
Kokkekniv Delux, 18 cm keramisk blad med  trehåndtak, fra Kyocera - R8 Design

Kokkekniv Delux, 18 cm keramisk blad med trehåndtak, fra Kyocera

2.750,00 kr

Nå snakker vi størrelse - En sylskarp 18 cm lang keramisk kniv. Passer til alt, og ser fantastisk ut. Denne kniven har perfeksjon og balanse i fokus. Skaftet er av tre og bladet er av zirconium oksid (keramisk sand) - 10 ganger hardere enn stål!! Bladet holder seg skarp i 3-5 år - hele 156 søndagsmiddager. * Kokkekniv * 18 cm svart zirconia blad...


Mer info
{"id":8786691538,"title":"Kokkekniv Delux, 13 cm keramisk blad Universalkniv med trehåndtak","handle":"deluxe-slicing-13cm-kyocera","description":"\u003cp\u003eDenne lekre universalkniven fra Delux-serien til Kyocera har svart blad og håndlaget trehåndtak i akkatre. Det er også lekre rustfrie detaljer på denne.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eDenne universalkniven er lettog balanserer godt i hånden. Et perfekt redskap til å kutte grønnsaker, frukt eller hva det enn er du har på skjærebrettet foran deg. Den må ikke brukes på harde skalldyr, ben eller frosne varer.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Bladets lengde er 13 cm\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Håndtak i pakkatre\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Svart zirkonia\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Tåler ikke oppvaskmaskin\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eSerien Deluxe, Japan fra Kyocera kjennetegnes av vakre keramiske kniver inspirert av japanske tradisjoner.  Dette er ekstremt skarpe kniver med ergonomiske håndtak i pakkatre som passer perfekt i hånden. I serien Deluxe finnes det fem ulike kniver, som dekker de fleste behov på kjøkkenet.Dette er kniven for de ordentlig interesserte. En unik Kyocerakniv med trehåndtak. \u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003eDet svarte bladet er herdet i ovenen på 1400 grader og er håndslipt Japanske Kyocera lager kniver og andre kjøkkenredskaper i presset keramikk som ikke ruster og som kan vaskes i oppvaskmaskin. Istedenfor å betale masse for en kniv som kun tåler håndvask, så kan du endelig med Koyceras produkter konsentrere deg på matlagingen og ikke på å slipe knivene dine. Produktene har japansk design med funksjonell og flott utforming som holder i generasjoner. i Japan. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eMaterialet er laget av keramisk sand og er 10 ganger hardere enn stål. Holder seg skarp i 3-5år! \u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner i 2014!\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkesKyocera med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er hardheten. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e","published_at":"2017-01-30T20:01:00+01:00","created_at":"2017-01-30T20:02:04+01:00","vendor":"Kyocera","type":"Kyocera","tags":["Fruktkniv","Grønnsakskniv","Høyteknologi","Japan","Kategori_Kniver","Keramisk","Kniv","Knivdesign","Kokkekniv","Lengde_13cm til 16cm","Matlaging","Pris_2000kr +","Skarpekniver","Universalkniv","Zirconia"],"price":211200,"price_min":211200,"price_max":211200,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":29782826578,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"JPN-130BK","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"Kokkekniv Delux, 13 cm keramisk blad Universalkniv med trehåndtak","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":211200,"weight":213,"compare_at_price":null,"inventory_quantity":1,"inventory_management":"shopify","inventory_policy":"continue","barcode":"4960664673933"}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-130BK__red_dot_award_winner_2014.jpg?v=1527183961"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1014\/0223\/products\/JPN-130BK__red_dot_award_winner_2014.jpg?v=1527183961","options":["Title"],"content":"\u003cp\u003eDenne lekre universalkniven fra Delux-serien til Kyocera har svart blad og håndlaget trehåndtak i akkatre. Det er også lekre rustfrie detaljer på denne.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eDenne universalkniven er lettog balanserer godt i hånden. Et perfekt redskap til å kutte grønnsaker, frukt eller hva det enn er du har på skjærebrettet foran deg. Den må ikke brukes på harde skalldyr, ben eller frosne varer.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Bladets lengde er 13 cm\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Håndtak i pakkatre\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Svart zirkonia\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003e* Tåler ikke oppvaskmaskin\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eSerien Deluxe, Japan fra Kyocera kjennetegnes av vakre keramiske kniver inspirert av japanske tradisjoner.  Dette er ekstremt skarpe kniver med ergonomiske håndtak i pakkatre som passer perfekt i hånden. I serien Deluxe finnes det fem ulike kniver, som dekker de fleste behov på kjøkkenet.Dette er kniven for de ordentlig interesserte. En unik Kyocerakniv med trehåndtak. \u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003eDet svarte bladet er herdet i ovenen på 1400 grader og er håndslipt Japanske Kyocera lager kniver og andre kjøkkenredskaper i presset keramikk som ikke ruster og som kan vaskes i oppvaskmaskin. Istedenfor å betale masse for en kniv som kun tåler håndvask, så kan du endelig med Koyceras produkter konsentrere deg på matlagingen og ikke på å slipe knivene dine. Produktene har japansk design med funksjonell og flott utforming som holder i generasjoner. i Japan. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eMaterialet er laget av keramisk sand og er 10 ganger hardere enn stål. Holder seg skarp i 3-5år! \u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003cstrong\u003eREDDOT AWARD vinner i 2014!\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eIfølge gammel japansk tradisjon, fremstilles kniver av stål. Hva slags stål kjøkkenknivene lages av, har alltid vært en viktig del av knivtradisjonen. At stålet skal være hardt, har alltid blitt sett på som noe å streve etter. Derfor var det ikke helt ukontroversielt da Kyocera på 80-tallet begynte å produsere kniver av keramikk. Til tross for en viss skepsis fra de tradisjonelle japanske knivprodusentene, lykkesKyocera med å etablere seg på markedet. Fordelen med kniver av keramikk, er hardheten. Keramikk er hardere enn stål, og kan derfor slipes skarpere - og dessuten holder de seg skarpe lengre.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eKjøp en keramisk kniv, og slipp bekymringen med sliping det nærmeste halvåret eller året, avhengig av hvor mye du bruker den keramiske kniven din. Keramiske kniver er svært harde, og holder styrken svært lenge. Man må dog være varsom når man skjærer harde ting, som for eksempel bein eller fryste matvarer.\u003c\/p\u003e"}
Kokkekniv Delux, 13 cm keramisk blad Universalkniv med trehåndtak - R8 Design

Kokkekniv Delux, 13 cm keramisk blad Universalkniv med trehåndtak

2.112,00 kr

Denne lekre universalkniven fra Delux-serien til Kyocera har svart blad og håndlaget trehåndtak i akkatre. Det er også lekre rustfrie detaljer på denne. Denne universalkniven er lettog balanserer godt i hånden. Et perfekt redskap til å kutte grønnsaker, frukt eller hva det enn er du har på skjærebrettet foran deg. Den må ikke brukes på harde ska...


Mer info
Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid