Hvem er vi?

Bettanshus er en 100% norskeid nettbutikk og fra en leverandør som har vært i markedet i over 15 år.

Vår visjon er å tilby deg det originale, unike og funksjonelle designprodukt!
Vår misjon er å gjøre dette igjennom tett dialog via sosiale nettverk og med effektive og trygge leverings og betalingsløsninger.

Hva gjør vi?

Bettanshus tilbyr unike designprodukter og har kontinuerlig fokus på rask levering og trygg handel igjennom ledende samarbeidspartnere på betalingsløsninger og frakt.

Bettanshus er eid av R8 Design AS og representerer en rekke merkeleverandører i Norge. Vi liker de produktene som har historie, er vakre å se på og ikke minst nyttig å bruke. Vi tilstreber å ha produkter til alle rom i hus og hytte i tillegg til uterom og hage!

Se våre bestselgere

Hvorfor oss?

Vi liker det som har historie, og ikke minst en funksjon. Enten det er vakkert å se på eller veldig nyttig å bruke. Det er den type produkter du finner hos oss. Vi fører kjøkkenredskaper, gave- og interiørprodukter.

Hva gjør oss unike? Vi er en norsk bedrift som tilbyr unike designprodukter. Hos oss har du mulighet til å bytte varen i noe annet med fullt fokus på din opplevelse av en trygg og rask handel. Vi har fri frakt på ordre over kr. 750 og 14 dager full returrett

Les mer om frakt og returvilkår

Familien bak Bettanshus

Elisabeth

Jonas

Vidar

Jacob