Retningslinjer for Personvern

Tilgang på informasjon

Du har rett til å be om et utdrag av dine personlige opplysninger der du angir hvilken informasjon du vil motta.

Korrigering av personopplysninger

Du rett til å be om at vi justerer eller fullfører personopplysningene dine om du finner ut at den personlige informasjonen vi lagrer er feil eller har mangler.

«Rett til å bli glemt»

Som kunde har du rett til å få personopplysningene dine slettet om:

  • informasjonen ikke lengre trengs for de hensikter den er samlet inn.
  • du tilbakekaller samtykket til data som ikke har noe annet juridisk grunnlag.
  • behandlingen er gjort for markedsføring og du motsetter behandling av dataene.
  • du motsetter deg på et juridisk grunnlag, og det ikke er noe annet juridisk grunnlag som veier tyngre.
  • personopplysningene ikke er behandlet i henhold til databeskyttelsesforordningen.
  • sletting er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse.

Unntaket er personopplysninger som kreves i henhold til loven, for eksempel fakturainformasjon som er lagret så lenge som kreves av regnskapsloven.

Når slettingen er fullført varsler vi eventuelle partnere og underleverandører som påvirkes av justeringen.

Begrensninger

I noen tilfeller kan du be om at behandlingen av personopplysningene dine begrenses. Ved begrensning er det ment at dataene er merket slik at de i fremtiden kun behandles for visse begrensede formål.

  • Når du mener at den personlige informasjonen din hos oss er feil og har bedt om justering eller fullføring, kan du be om at behandlingen blir begrenset og justeringen undersøkes i påvente til endelig korrigering.
  • Om behandlingen av personopplysningene dine er ulovlige, men du motsetter deg at informasjonen skal slettes, kan du istedet begjære en begrensning av anvendelsen.
  • Når vi ikke lenger behandler personopplysningene for formålet med behandlingen, men du trenger dem til å bestemme, håndheve eller forsvare juridiske krav.

Når begrensningen utløper bør du informeres tilsvarende.

Rett til innvendinger

Du har rett til å motsette deg vår behandling av dine personopplysninger hvis behandlingen skjer:

  • for å utføre en oppgave av offentlig interesse.
  • som en del av myndighetsutøvelse.
  • etter interesseavveining.

Hvis vi motsetter seg innvendingen din trenger vi å kunne vise til grunner som veier tyngre enn dine interesser.

Når det gjelder behandling i form av markedsføring har du når som helst alltid rett til å motsette deg behandlingen.

Klageinstans

Hvis du anser at vi behandler data om deg i strid med gjeldende lovverk, bør du varsle oss på info@r8.no. Du kan også sende inn en klage til Datatilsynet.

 Anvendelse av informasjonskapsler (cookies)

Bettanshus benytter cookies, som er en tekstfil som lagres på din datamaskin.

Det finnes to varianter:

  • Sessions informasjonskapsler: Lagres midlertidig når du besøker nettsiden, og brukes til å holde oversikt om du er logget på eller ikke.
  • Persistente informasjonskapsler: Lagres i et bestemt tidsrom på datamaskinen din. Formålet er å forbedre brukeropplevelsen basert på tilbakevendende besøk.

 Avslå informasjonskapsler

Nettleseren din kan settes til automatisk nekte informasjonskapsler. Du kan også slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Les mer på nettleserens hjelpesider for å finne ut hvordan du gjør det.

Bettanshus sine nettsider fungerer bedre om du nekter persistente informasjonskapsler og tredjeparts informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at om du nekter informasjonskapsler kan vi ikke garantere at nettsidene fungerer som lovet. For eksempel kan en funksjonalitet som innlogging ikke virke optimalt.

 Hvilke typer personopplysninger samles inn

Kontaktopplysninger

Når du blir kunde av Bettanshus samler vi inn følgende kontaktopplysninger:

  • Navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer.
  • Hvilke produkt(er) du har kjøpt
  • Dersom du tar kontakt med oss samler vi inn informasjonen du oppgir for at vi skal gi deg best mulig hjelp.
  • IP adresser

 Slik samler vi inn personopplysningene dine

Vi samler og behandler informasjon som:

  • Du selv oppgir når du blir kunde hos Bettanshus.
  • Du oppgir når du kontakter oss i form av telefonsamtale, e-postmeldinger og via sosiale medier.
  • Når du besøker nettsiden vår eller logger deg inn i kundesonen.
  • Samles inn via cookies. Dette er informasjon som kartlegger bruken din på nettsiden vår.

 Dette anvender vi personopplysningene til

For at vi skal behandler dataene dine kreves det at følgende rettslige grunner oppfylles:

  • Krav for å fullføre en avtale med deg som kunde.
  • Krav for å oppfylle en rettslig forpliktelse for Bettanshus.
  • Behandlingen er i din og Bettanshus interesse.
  • Samtykke fra deg for den aktuelle behandlingen.

For at vi skal tilby våre tjenester må vi behandle personopplysningene dine. Nedenunder finner informasjon om hva vi anvender dataene dine til, samt hvilken rettslig grunn behandlingen støtter seg til.

  • Vi behandler personopplysningene dine for å identifisere deg som kunde slik at vi kan håndtere og levere de produktene du har bestilt
  • Vi kan anvende personopplysninger fra tidligere kontakt med deg får å gi deg bedre hjelp på et senere tidspunkt.
  • Vi anvender kontaktopplysningene og informasjonen om hvilke produkter du har kjøpt for å kunne sende ut nyhetsbrev, tilbud og tips om nye produkter.

Sikkerhet og tiltak mot misbruk

Vi behandler personopplysningene dine for å forhindre misbruk av følgende:

  • Misbruk
  • Inntrengingsforsøk
  • Angrep i form av virus
  • Lovbrudd
  • Anvendelse av tjenestene som bryter vilkårene våre

Hvem deler vi personopplysningene med?

Vi deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg. 

Dibs

Data som kreves for å gjennomføre en kortbetaling.

DNB

Data som kreves for manuell tilbakebetaling.

Klarna Data som kreves for å gjennomføre en kredittsjekk, kortbetaling og bestilling
Vipps Data som kreves for å gjennomføre en bestilling
Posten/Bring Data som kreves for å gjennomføre levering av bestilling


På forespørsel kan det ved lov og myndighet bli pålagt å gi visse personopplysninger til for eksempel politiet.

Vi selger ikke personopplysninger til 3. part!

Du bestemmer over personopplysningene dine

Det er du som bestemmer over personopplysningene dine. Det vil si at du bestemmer over hvilke opplysninger du gir fra deg. Du kan tilbakekalle samtykket ditt når du ønsker.

Vær oppmerksom på at vi trenger noen personlige opplysninger for å kunne tilby våre tjenester til deg. Velger du å tilbakekalle samtykket ditt, kan dette føre til at vi ikke kan tilby våre tjenester til deg.

 Kontaktinformasjon for datasikkerhet

E-post: kontakt@bettanshus.no

 Postadresse:Bettanshus, c/o R8 Design AS, Fjellklangveien 7a, 1166 Oslo

 

 

Based on 1024 reviews
92%
(939)
5%
(51)
2%
(16)
1%
(10)
1%
(8)

Denne krukken ble sendt i retur 3.2-24 etter godkjennelse fra dere.Etter dette har jeg ikke hørt noe fra dere. Krukken var fin nok, men ikke som jeg hadde tenkt meg.
Imøteser tilbakemelding på dette. Med hilsen Elisabeth Schjerven

Super kundesørvis!

Veldig fornøyd med oppfølging i forbindelse med fabrikasjonsfeil på vinglass.

jeg er meget fornøyd flott på veggen

L
Blomsterlys, 30 cm
Linda Kyllingstad
Flotte blomsterlys

Rask levering!

Super fornøyd med alt fra bestilling av flotte varer til rask levering.Flott nettbutikk😊👍

Tipp,topp

Topp service, rask levering av varer❤️

Hylle

Det var en helt perfekt hylle, som ble veldig fin akkurat der den skulle henge😃

Raskt levert!

Flotte panner til hyggelig pris! Enkelt å bestille og veldig rask levering!

Perfekt

Fine varer og fikk varene fort tilsendt😀

Tipptopp

Veldig fornøyd på alle måter, god jul 🤶🎅

Rask levering

Varen kom frem på 4 dgr.
Hyggelig kundeservice når jeg hadde et spørsmål på mail.

Suveren kundeservice

Sømløs kommunikasjon og rask levering. Kan anbefales på det varmeste.

Veldig rask levering av varen

Adventsstake murstensform fra Sjælsø Nordic

Super kundeservice

I søk etter en helt spesiell vare fant jeg denne nettbutikken. Veldig god hjelp av kundeservice og kan absolutt anbefales!

Vakre kopper

Jeg elsker de koppene med blomstrete mønster i ulike farger%21 Perfekt størrelse%2C gode å drikke av og vakre å se på%21 🌸😍

I
Lysestake Tricolor large
Irene Myhrehagen
Nydelig fra &Klevering.

Først og fremst vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med rask og lett handel i nettbutikken. Og så er jeg kjempefornøyd med varene fra &Klevering. Nydelige farger. Overraskende lett av vekt. Anbefaler å prøve.

Emaljert panne høy kant, Vaello

Kjempe bra! Veldig fornøyd, selv om det gikk en stund før jeg fikk tilsendt varen.

Vennlig tilbakemelding 👍🙂

Fine, som på bildet

V
Adventsstake murstensform fra Sjælsø Nordic
Vibeke Herland
Dårlig kundeservice

I nesten en uke har ventet på instruksjon hvordan returnere en defekt lysestake. Jeg har sendt mail og ringt. Ingen tilbakemelding. Lysestaken går i retur i dag på min regning.

Veldig fornøyd

Hyllen passet til beskrivelsen. Rask levering og god kommunikasjon. Kan trygt anbefale dette firmaet.