Send oss en melding

Ditt navn

Din epost (påkrevd)

Ditt telefonnummer

Din melding

Vi sender med Bring eller Posten, og har  forskjellige fraktmetoder. Vi er opptatt av at du som kunde skal få pakken levert på enklest mulig måte. Dette er grunnen til at vi tilbyr hjemlevering, levering på nærmeste postkontor / post i butikk eller hentes på vårt lager. Med Bring har du to uker på deg til å hente pakken din på postkontoret før den blir returnert til oss. Dette er Posten sitt reglement og du vil bli fakturert for fraktkostnadene om pakken sendes i retur. 


Du vil alltid motta en mail fra oss når pakken er sendt. Sporingsnummer ligger alltid vedlagt slik at du selv kan følge pakken.    

Varer kan også hentes i Rosendalsveien 8 i Oslo. Dette må avtales på forhånd - så vi er sikre på å være tilstede :-)

Merk:

Vi har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være ubrukt og i originalemballasje - slik den ble mottatt. Det er viktig at eventuell forsegling ikke er brutt. Du har ansvaret for at returvarer kommer frem til oss i uskadet og komplett stand. Sørg for at varene er forsvarlig innpakket.

Send oss en mail på kontakt@bettanshus.no. Eventuelle fraktkostnader ved bytting av varer må betales av deg som ønsker å bytte.