Frakt-bytte-retur

Ved retur av deler eller hele bestillingen kan du følge denne linken: https://bettanshus.returnscenter.com/

"Vi har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være ubrukt og i originalemballasje - slik den ble mottatt. Det er viktig at eventuell forsegling ikke er brutt. Du har ansvaret for at returvarer kommer frem til oss i uskadet og komplett stand. Sørg for at varene er forsvarlig innpakket. Vi anbefaler at du bruker Posten ved retur. Da er du både forsikret og det følger med sporing. Merk at returporto betales av deg som kunde. Sendinger med postoppkrav vil ikke bli hentet ut. "
Les mer her: https://www.bettanshus.no/pages/frakt

Følg vår returside om du ønsker å bytte til noe annet. Merk deg følgende vilkår gjelder for bytting: Bytte av varer

Er du så uheldig og opplever at varen(e) du bestilte er skadet når du får dem er det viktig at du tar kontakt med oss så fort som mulig. Du kan starte retur av skadet vare gjennom vår returside: Returside.Ta gjerne bildet av pakken og varen(e) som er skadet med en gang.

Varer kan hentes på vårt kontor i Fjellklangveien 7a,i Oslo. Du velger fraktmetoden ved utsjekk og vil motta instusker per epost etter at handel er gjennomført.

Når bestillingen er gjennomført og sendt fra vårt lager vil det ta 2-5 virkedager før varen(e) ankommer ditt lokale postkontor. Er varene på lager sendes din bestilling normalt neste virkedag.

Vi har sporing på alle våre pakker, Du vil få sporingsnummer av oss når din bestilling er pakket og sendt med Posten fra vårt lager.

Kundeservice

Kontakt@bettanshus.no

Kontakt oss på Facebook