Romteknologien har inntatt kjøkkenet!
Japanske Kyocera FIne Ceramicks produserer skrivere, bremseskiver til Ferrari, bunnplater til romfartøy - og nå også kniver til kjøkkenet.
I 1984 introduserte Kyocera den første keramiske kniven, og de er verdens største produsent av akkurat keramiske kvalitetskniver. Materialet de bruker er det nest hardeste i verden - kun slått av diamanten. Dette gjør knivene sylskarpe og ikke minst er de lette å jobbe med. Kyocera er satt sammen av Kyo (Kyoto og Cera (Ceramics)
Mandolinen fra Kyocera er blitt markedsledende pga sin skarphet og at den er så lett, dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskin og er fortsatt like skarp.
Hvorfor Kypcera?
- Avgir ikke smak eller metallspon i maten - og de oksiderer ikke
- Kan brukes til det meste (Grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt)
- 10 ganger så hard som stål og opprettholder skarpheten i flere år.
- Håndslipt
- Elegant design
- Tåler oppvaksmaskin
NB! Keramiske kniver skal aldri brukes på bein eller frosne varer - dette gjelder også mange stålkniver!!!