Husk - vi har alltid fri frakt ved ordre over kr 1500,- !!!!

Kylling i mangosaus

RSS

Dette holdt til fem personer hos oss: 4 store kyllingfileter, saltes og pepres og stekes i pannen til de er brune på begge sider, deretter kuttet jeg de i to. De er rå inni, men dette blir stekt etterpå. når de skal inn i ovnen. La de hvile i stekepannen mens du gjør ferdig sausen:

350 gr Mangochutney (jeg kjøper ferdig - det er lov å jukse litt)

1,5 dl fløte

1,5 dl appelsinjuice

2 store ss godt smør i små terninger

1 ss karri-pasta (Kjøpte denne ferdig også :-))

Miks alt sammen og kjør det med en stavmikser. Smak til med eventuelt litt salt og pepper. Legg kyllingbitene i en oljet form, jeg bruker olivenolje. Hell mangosausen over kyllingbitene og stek dette i 30 minutter på 200 grader. Mens det steker, koker jeg opp ris, og de siste 10 minuttene legger jeg inn Nanbrød i ovnen. Hakk opp litt fersk chilli, cashewnøtter, fersk koriander og granateple og strø over ved servering. Bon Apetit!

   

 

Next Post

  • Elisabeth Sørensen
Comments 0
Leave a comment
Your Name:*
Email Address:*
Message: *
* Required Fields
Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid