Dette er en oppskrift hvor jeg tar en dæsj av det og en dæsj av det. 

På butikken kjøpte jeg "Laksebiter fra Fiskemannen" - 400 gr. Jeg tok to pakker da jeg aldri vet hvor mange vi blir til middag! Når de er tint legger jeg de i en oljet form, og jeg bruker olivenolje. Jeg heller over litt soyasaus på fisken og lar det stå mens jeg pisker sammen sausen:

2 beger Creme Fraish

1 bunt vårløk - kuttes i små biter

3 gulerøtter som jeg rasper på julienne fra Kyocera (Litt reklame må med)

1 de appelsinjuice

1 - 2 dl soyasaus

Saft fra 1/2 sitron

Mikses sammen. Heller dette over fisken, og setter det inn i ovnen på ca 200 grader (jeg bruker som oftest varmluft) i 25 minutter. Mens dette er i ovnen koker jeg opp ris og renser granateple. (Har lært en flott måte å gjøre dette på - i en bolle med vann!)

Når fisken er ferdig, strør jeg granatepler over og serverer med ris.

Oppskriften holder fint til 5 personer!

Buon appetito!


CremefraishGranatepleLaksLaksiformMandagsmiddagSitronSoyasausTastyVårløk

Skriv en kommentar