Vi har alltid fri frakt ved ordre over kr 750,-

Wok med kylling

RSS

Kylling Gongbao er noe av det beste jeg får innen asiatisk kjøkken. Smaken av deilig crispy grønnsaker i en spicy saus - olalala! Vel - igår ble det noe tilsvarende, men jeg kan ikke kalle det Gongbao - til det ble det litt for mye av "man tager det man haver". Til 3 personer brukte jeg:

3 kyllingfileter i biter, marinert i en ss hvitløk (kjøper ferdig knust på glass) og en dæsj med Sweet Chilli Saus. Mens dette står og koser seg, setter jeg på vann til risen og lar vannen koke opp og legger i ris - deretter kutter jeg opp følgende:

1/2 rød, grønn og gul paprika

1 Chilli, fjerner frøene - de blir ikke med i retten

1/2 pose sukkererter - de runde, de er mest crispy

Litt blomkål i små kvaster

1 boks vannkastanje

1 boks bambusskudd

1/2 rødløk

Nå steker jeg først kyllingbitene i wok-pannen, deretter steker jeg grønnsakene i to omganger - og ikke for lenge, de skal fortsatt være crispy - men varme :-) Når alt er ferdig stekt mikser jeg alt sammen i wok-pannen med to poser Oyster saus med springonion (fra Meny) - og ca 1 del vann. La det koke opp og server! Bon Apetit!

Previous Post Next Post

  • Elisabeth Sørensen
Comments 0
Leave a comment
Your Name:*
Email Address:*
Message: *
* Required Fields
Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid